Новини

Единадесети международен конкурс за пианисти Vivapiano 2022

На 9 и 10 април 2022 г. фондация Арденца ви кани да се насладите на XI-тото издание на клавирния конкурс Vivapiano. В концертните зали на НМУ „Л. Пипков” в София на великолепния роял „Стейнуей” можете да представите първите си научени клавирни пиеси, да изпълните дует с ученика или с детето си, да изпълните пиеси, усвоени през няколкото години клавирни занимания или да покажете класа в изпълнението на сложни произведения и така да спечелите Grand Prize – изпълнение като солист на оркестър в следващия концертен сезон.

Ръчно направените, дизайнерски медали ще греят на гърдите ви, а дипломите са спомен за цял живот, нали? Международното жури от изтъкнати клавирни педагози ще присъди заслужените награди!

Програмата на изпълнението е свободно избрана и с дължина според възрастта. Конкурсът няма възрастови ограничения. Гала- концерта ще качим в YouTube. Спомените от конкурса и радостта от общуването е мотивация за прекарване на нови часове пред клавиатурата! Обличайте официалните рокли и костюми и идвайте!

Записване за участие до 25 март на ardenzafoundation@gmail.com.